Bril-Beeldscherm

Bij D-Signs concept | vormgeving | fotografie kun je voor diverse routines terecht. Van schets tot eindproduct. Of het nu gaat om een onderscheidende huisstijl met een herkenbare identiteit, welke is doorgevoerd in alle communicatiemiddelen die in uw bedrijf gebruikt worden of om bedrijfsfotografie zoals redactionele portretten, een goede sfeerimpressie van uw organisatie of een zakelijke product shoot die zonder woorden weergeeft wat een organisatie te bieden heeft. En om het compleet te maken: filmen doen we ook, van script tot eindmontage! Een persoonlijk (cv)video of een visiefilm over uw bedrijf, het maakt niet uit, het kan allemaal. Voor alle opdrachten gelden goede afspraken om de voortgang van welke productie dan ook in goede banen te leiden. Hieronder een kort stappenplan welke in de regel gevolgd wordt.

Kennismaking
Naar aanleiding van uw wensen wordt er een passende offerte gemaakt. Daar hoort vaak een voorlopige planning bij.

Concept
Na akkoord op de begroting wordt er begonnen met het uitwerken van één of meerdere concepten. Dan volgt er een tweede afspraak waarin het één en ander gepresenteerd wordt. Na de presentatie start de digitale uitwerking wanneer het gaat om bijvoorbeeld een logo met huisstijl, een website en andere communicatie-uitingen

Voor fotografie is dit natuurlijk iets anders. Na het ontvangen van een duidelijk omschreven briefing gaan we op locatie aan het werk. Wanneer het bijvoorbeeld productfotografie betreft, wordt er in de regel een proefserie geschoten om de eigen identiteit van de organisatie  binnen de fotografie te borgen. Voor alles geldt: het moet goed voelen!

Wanneer het bijvoorbeeld om een bedrijfsvideo of visiefilm gaat, wordt er eerst een script geschreven. Deze wordt na goedkeuring uitgewerkt in een begrijpbaar verhaal en zo mogelijk ondersteund met een storyboard.

Voortgang conventioneel ontwerp en/of web, fotoshoot & filmproductie
Regelmatig hebben we voortgangsgesprekken. Wanneer het een kleine opdracht betreft is dit uiteraard minder vaak en kan dit in een paar dagen klaar zijn. Maar bij grotere projecten die dus meer tijd vergen, duurt dit vanzelfsprekend langer.

Realisatie
Sommige projecten vragen om meer aandacht. Daarom vindt u in sommige offertes ook de post ‘Projectbegeleiding’. Wanneer er inderdaad sprake is van projectbegeleiding, dan voorkomt u hier ook onverwachte kosten en weet u altijd op tijd wanneer er zaken tijdens de productie veranderen.

Project
Aan elk project wordt ook een projectnummer gekoppeld. Dit is vooral makkelijk bij opdrachten die frequent terugkomen. Aan de hand van het projectnummer kunnen we zien hoe lang een project heeft geduurd, maar belangrijker nog, wat het gekost heeft. Sommige projecten hebben een lange looptijd. Is dit inderdaad het geval, dan worden er deelfacturen opgemaakt en verstuurt.

Vragen
Die zijn er altijd! Schroom dan ook niet om te bellen of te mailen, ik sta je graag te woord.

Met hartelijke groeten,

Job Hendriks
job@d-signs.nl
06 53 93 48 37