DOS BAILADORES

Zelden komt het voor dat een project zo’n lange looptijd heeft. Het begon allemaal met een gesprekje aan de bar van Dos Baildores, ruim een jaar geleden met mede-eigenaresse Monique Struch: “Leuke dansschool heb je, maar wordt het niet eens tijd om aan een nieuwe digitale toekomst te denken? Ik bedoel eigenlijk gewoon een nieuwe website en zo…”, was mijn vraag aan deze stijlvolle dame, die wereldwijd al heel wat kilometers op dansvloeren heeft afgelegd. Zij antwoordde resoluut; “Dan moet je bij Leo zijn, de andere eigenaar van de school! Hij is het creatieve brein van de organisatie.” Zo geschiedde. Enige tijd later zaten Leo en ik, aan diezelfde bar. Ik had mij intussen wel even in de wereld van de Cubaanse Salsa en Argentijnse Tango verdiept, om alle vragen van zijn kant vlot te kunnen beantwoorden.

Een paar weken na dat gesprek toonde ik de eerste schetsen hoe ik de passie van het dansen voor mij zag. Ik zal zijn lach die ik toen zag, nooit vergeten. Dat was december 2014. Wat niemand wist en Leo zelf waarschijnlijk zelf ook nog niet, is dat hij het eindresultaat niet meer mocht meemaken.

Enkele maanden na het overlijden van de fantastische salsadanser, hebben Monique en ik de draad weer opgepakt, met als resultaat een nieuw logo, website, heel veel foto’s en 2 films rijker, precies in de lijn zoals Leo het voor ogen had.

In de nacht van 20 op 21 november precies om 00 uur, gaf Monique de aftrap voor het live gaan van de site. Een emotioneel moment.

GA NAAR DE WEBSITE: DOS BAILADORES

 

Stephanie, Erik, Luuk, Arjan en Riccardo dank ik voor hun onbaatzuchtige inzet, want zonder hen was het niet gelukt.

HOMEPAGE

  • Client: Dos Bailadores, Leo Martina & Monique Struch
  • URL: http:..www.dosbaildores.nl
  • Year: 2015